Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cursus Studeertechnieken

Natuurlijk zijn pianolessen vaak inspirerend en krijg je veel nuttige informatie over de manier waarop je de werken die je studeert kunt interpreteren. Maar wat tijdens de les op de vleugels van inspiratie en concentratie lukt, is soms moeilijk weer op te roepen als je thuis alleen achter de piano zit.

Speciaal hiervoor heb ik een cursus studeertechnieken ontwikkeld die je beter in staat zal stellen om zelfstandig en op een positieve wijze te kunnen studeren. Studeren is namelijk, als het op een goede manier gedaan wordt, geen noodzakelijk kwaad, maar juist een van de fijnste dingen om te doen.

Tijdens de cursus studeertechnieken, die uit vijf individuele lessen bestaat, worden diverse strategieën besproken en in praktijk gebracht zodat je zelfvertrouwen bij het studeren zal toenemen en je speelplezier nog groter zal worden.

Na een cursus studeertechnieken zul je steeds weer uitkijken naar de volgende keer dat je mag studeren!

Aan deze cursus kan door deelnemers van alle niveaus deelgenomen worden. Deze cursus is van harte aanbevolen voor iedereen die een instrument bespeelt!

Kosten: € 300 (excl. BTW)
Tijden: In overleg vast te stellen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren