Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kamermuziek / Ensemble Coaching

Samen muziek maken is heel bijzonder om te doen; het is vaak spannend, altijd anders en inspirerend. Ook is er is fantastisch repertoire voor allerlei bezettingen en in allerlei stijlen. In mijn eigen praktijk als musicus vormt kamermuziek maken een belangrijk onderdeel. Ik ben blij dat ik regelmatig de gelegenheid heb om samen te werken met musici van hoog niveau. De ervaring die ik als kamermuziekspeler in binnen- en buitenland heb opgedaan staat aan de basis van de coachings die ik geef aan uiteenlopende ensembles. Meestal maakt piano deel uit van de ensembles, maar noodzakelijk is dat niet.

In de coachings werk ik aan de expressie, onderlinge communicatie en inzicht in de structuur en stijl van de compositie. Het enthousiasme dat ik voor deze vorm van muziek maken voel wil ik graag aan het ensemble meegeven. Wil je met je ensemble ervaren hoe dat gaat, neem dan eens contact op!

Kosten: € 30 per deelnemer
Tijden: In overleg

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren